Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

INFO o zablokowanych bossach METIN2 PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy Gracze,

jak doskonale wiecie, czasami zdarza się, że jakiś potwór "wpadnie" w niedostępną lokalizację, co skutecznie uniemożliwia jego zabicie. W przypadku zwykłych mobów problem ten nie jest zbyt uciążliwy - występują one w sporych ilościach, więc nie utrudnia to gry w żaden sposób. Problem pojawia się w przypadku potworów oznaczonych rangą "BOSS". Pojawiają się one w pojedynczych egzemplarzach, a więc w przypadku "utknięcia" któregoś z nich, jeden z ważnych elementów gry staje się niedostępny.

W związku z licznymi prośbami, wszelkie problemy z BOSSami zablokowanymi w niedostępnych lokalizacjach można od dziś zgłaszać przez nasz system support.

Gdzie dokładnie można zgłaszać zablokowane potwory z rangą BOSS?

Zgłoszenia tego typu są przyjmowane wyłącznie za pośrednictwem Systemu Zgłoszeń:

To jest ukryta treść, proszę

W zgłoszeniu trzeba wskazać właściwy serwer, numer kanału, mapę oraz współrzędne zablokowanego potwora (mogą to być współrzędne postaci, która widzi moba). Zgłoszenia z niekompletnymi danymi będą automatycznie zamykane.

Zgłosiłem zablokowanego BOSS`a godzinę temu, a nadal go widzę!

Często może zdarzyć się tak, że zgłoszony mob nie zostanie "naprawiony" natychmiast po wysłaniu ticketa, a dopiero po kilku godzinach. Przyczyna jest prosta: każdy zgłoszony przypadek staramy się dokładnie analizować. Z góry dziękujemy za Waszą cierpliwość.

Życzymy miłej gry,

Zespół Metin2.pl.

Myślę że Wam to pomoże w grze :>

JBC zbieram +

Opublikowano

Hm... jeszcze jak grałem na Metin2 PL to pamiętam jak w niedostępnej lokalizacji utknął Ognisty Król, a wtedy miałem misję. Byłem wkurzony, ale zmieniłem kanał, na którym też był ten BOSS, lecz na szczęście nie zbugowany. = )

Coraz więcej zmian na PL'u

Opublikowano

Mi sie tylko raz best kapitan zbugowal w scianie tak ze nie mozna go bylo ruszyc.A dropilem kamyczki duchowe wtedy na 30lvl.

Hmm... ale to i tak,komu bedzie sie chcialo wysylac,czekac potem znow wysylac wiadomosc do supportu?Najlepiej zmienic ch lub darowac se a nie marnowac 10min.

sstwc.jpg

Opublikowano

Przecież bossy atakują same, więc można je z tamtąd wyciągnąć.. Niepotrzebne to.

Ognisty krol sam nie atakuje pozatym jak boss jest za daleko to nie zaatakuje cie sam ;x

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Gratulacje team metin2 coś robicie

P.S Team dzięki za unban za kamera moda 1miesiąć o 5godzin skrócili okej lecę expic tylko zablokuje HS ;>

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

wiesz nie bede zaczynac na s25 majac 800 SM zeby wbic 60 jak wiara ma 90... wyjdzie nowy to bede w top 50 ;] i kasa na allegro bedzie szla;]

zbyt duża sygna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...